4. Vi sender overskuddet videre til dig

Som ejere er det medlemmerne, der får hele overskuddet. DIP ejes og ledes 100 % af medlemmerne, og der er derfor ingen aktionærkreds, som skal have en del af investeringsafkastet. Og det bliver over tid til rigtig mange penge, som du får ekstra i pension.  

1. Vi kender ingenører bedst

Vi er specialiserede i at rådgive ingeniører, så de får maksimalt udbytte af deres pension. Når vi skal rådgive dig om din pension, er det en fordel, at vi taler samme sprog. DIP har leveret pensioner til ingeniører siden 1953, så vi kender ingeniørernes virkelighed bedre end de fleste. Derfor kan vi nemmere målrette vores rådgivning og vilkår, så de opfylder lige præcis dine behov.

2. Vi har lave omkostninger

Pengene skal ikke forsvinde i administration og gebyrer – DIP har nogle af branchens laveste omkostninger. DIP er generelt meget billigere end de store kommercielle pensionsselskaber på de samlede medlemsomkostninger, og det gælder for alle vores medlemmer. Der er ikke forskel på, om du er ansat io et stort eller lille firma, eller om indbetalingen kommer fra din arbejdsgiver eller dig selv. Hvis du skifter job, kan du derfor fortsætte med din pensionsordning præcis som før.

3. Vi har en af branchens bedste forrentninger

DIP’s aktive investeringsstrategi har givet en af branchens bedste forrentninger. Det betyder, at DIP har råd til at fastholde en aktiv og langsigtet investeringsstrategi, hvilket er det bedste fundament for fortsat at skabe gode afkast til fordel for dig.