Børsen: DIP blandt branchens laveste omkostninger

En ny analyse offentliggjort i Børsen den 5. juni viser, at prisen for at få administreret sin pensionsordning er meget forskellig, afhængig af hvilket pensionsselskab man har valgt.

Det fortæller helt nye omkostningsnøgletal, som de danske pensionsselskaber netop har offentliggjort. DIP har igen nogle af branchens absolut laveste omkostninger på blot 0,6 % i ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Det placerer DIP som det næstbilligste selskab i undersøgelsen.

I DIP arbejder vi hele tiden for at holde omkostningerne på et lavt niveau. Efter flere års tæt samarbejde har DIP og JØP ved årsskiftet lagt deres investeringsafdelinger sammen. Fremover varetages DIP og JØP’s investeringer af én investeringsafdeling, der har til ansvar at investere pensionsopsparinger for 85 mia. kr.

”Den større aktivmasse vil resultere i betydelige besparelser på investeringssiden. Ambitionen er klar – nettoresultatet skal munde ud i et afkast blandt de bedste i branchen til gavn for DIP’s medlemmer,” udtaler Søren Kolbye Sørensen, direktør i DIP.