Nyheder marts 2015

DEPOT- OG PENSIONSOVERSIGTER KLAR PÅ MEDLEMSWEB

Alle medlemmer kan nu se deres pensionsoversigt for 2015 på Medlemsweb’en. Ikke-pensionerede medlemmer kan desuden se deres depotoversigt for 2014.

På Medlemsweb’en kan du foretage en række forskellige beregninger. Du kan fx beregne din pension ved forskellige aldre og se, hvordan pensionen ændrer sig, hvis bidrag eller produktsammensætning ændres.

Alderspensionen for ikke-pensionerede medlemmer er opgivet som en prognose i nutidskroner.

Login på Medlemsweb’en her DIP Medlemsweb

MEDLEMSMØDER

I marts inviterer DIP igen til to forskellige medlemsmøder.

Seniormøde Er du fyldt 55 år og begyndt at planlægge overgangen til pensionstilværelsen, kan mødet være med til at give dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på i planlægningen. Kan du fx opnå den levestandard, du ønsker, og hvordan er samspillet mellem folkepension og pension?

Forstå din pension Er du ny i DIP, eller ønsker du at få et overblik over din pensionsordning? Så giver vi dig mulighed for at få styr på, hvordan du er dækket, hvad du skal være opmærksom på, hvordan reglerne for skat er, hvornår pensionerne kan udbetales og meget mere.

Møderne afholdes den 24. marts på Frederiksberg. Det er gratis at deltage, og der er et begrænset antal pladser. Du kan læse mere om møderne, tilmelding og afholdelse her:

 http://www.dip.dk/Medlem/Medlemsmoeder

ALDERSFORSIKRING

Med skattereformen i 2012 blev det muligt at konvertere alderssummer og kapitalpensioner til en aldersforsikring. Ved en konvertering er afgiften til staten på 37,3 % mod normalt 40 %. Der gives således en ”afgiftsrabat”.

Folketinget besluttede den 19. december 2014 at forlænge afgiftsrabatten ved konvertering og/eller udbetaling af alderssummer og kapitalpensioner.

FØLG DIP PÅ LinkedIn

Vil du gerne holde dig opdateret om seneste nyt fra DIP og have gode råd om pension og forsikring, så følg os på LinkedIn, og få det hurtige overblik.

 Gå til DIP på LinkedIn

FULDMAGTER TIL GENERALFORSAMLING 2015

DIP’s ordinære generalforsamling afholdes den 16. april 2015 kl. 17.00 i Ingeniørhuset, Kalvebod Brygge 31, 1780 København V.

Medlemmerne kan allerede nu give bestyrelsen eller andre fuldmagt, hvis man ikke selv har mulighed for at deltage. Se reglerne på www.dip.dk/Om-DIP/Generalforsamling/Retningslinjer

Fuldmagten mailes til dip@dip.dk og kan downloades på www.dip.dk/Om-DIP/Generalforsamling