Nye boligtilbud

Sammen med PFA og JØP erhvervede DIP tidligere på året seks boligejendomme fra Carlsbergfondet, og nu er de første lejligheder klar til udlejning til DIP’s medlemmer.

Er du medlem af DIP og interesseret i at komme i betragtning til en ledig lejlighed – de tildeles efter anciennitet - skal du oprette en profil på findbolig.nu, hvis du ikke har gjort det i forvejen. Her kan du også læse mere om de nyerhvervede ejendomme, som er

  • Islands Brygge 19, 2300 København S. Ligger lige ud for Havnebadet
  • C.F. Richs Vej 99A, 2000 Frederiksberg. I gåafstand fra Flintholm Station
  • Nitivej 9, 2000 Frederiksberg. Sidegade til Nordre Fasanvej
  • Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg. 100 meter fra Utterslev Mose
  • Bernstorffsvej 142, 2900 Hellerup. 200 meter fra Bernstorffsvej Station
  • Peter Bangs Vej 113, 123, 139, 147B, 149 samt 155, 2000 Frederiksberg. Genbo til KB-hallen.

”Ejendomsinvesteringer giver generelt et fornuftigt, stabilt afkast, og selv om afkast er formålet med investeringerne, er udlejning til medlemmerne en værdsat sidegevinst”, siger Lars Blaaberg Christensen, Senior Asset Manager i DIP’s investeringsafdeling.

 ”De seks ejendomme giver DIP råderet over tilsammen 116 lejligheder, som vi kan genudleje til vores medlemmer, i takt med at de bliver ledige. Vi mærker generelt en stor interesse blandt medlemmerne for at leje velbeliggende, tidssvarende boliger i større byer”, siger Lars Blaaberg Christensen.

På landsplan råder DIP nu over 915 boliger, som medlemmerne har mulighed for at leje. Boligerne ligger primært i Århus og Københavnsområdet. Ejendommene drives til daglig af DEAS, som også står for alt det praktiske omkring udlejningen.